Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 9 november 2013

Uit het hart....

Heel even een break tussen de werkzaamheden. Je zal zien dat de winkelbel gaat zodra ik een toetsenbord aanraak - het zou niet voor het eerst zijn. Vanmorgen heel vroeg opgestaan (wanneer nou niet?) want zoonlief moest gaan werken en dochterlief naar korfbal. Dat was een mooie reden om door te stomen want gisterenmiddag kwamen nog grote doze wol binnen, en dat moet wel opgeruimd zijn als vanmiddag de Workshop Fari Isle start! Een stofzuiger door de winkel is ook geen overbodige luxe.


Dit mooie hart zag ik op Ravelry. Als je nog geen account hebt op Ravelry moet je dat echt eens overwegen. Het kost niets, verplicht tot niets, maar je krijgt daarvoor zoveel inspiratie. Alleen plaatjes kijken is al een plezier! De voertaal is Engels omdat de site door handwerksters van over de hele wereld jun werkstukken er op plaatsen.


Dit leuke hart vind je dus hier, waar je het kunt kopen. Het patroon is in het engels, maar er is ook een teltekening bij. Het hart is hier gespannen op een stuk board, maar je kunt er ook een kussen van maken of naaien op stof voor bijv. een tas.


7 opmerkingen:

  1. Lieve Jeanet wat is het toch altijd leuk bij jou langs te komen hier. Dan wil ik zoveel maken. Bedankt dat je zoveel vrolijkheid laat zien.

    Volgend jaar toch maar weer eens een ritje jou kant op. Misschien eens gelijk als Wieke weer jou kant op komt.

    Heel veel succes met alles, en een super verkoop met alles toe gewenst.
    Zat je maar dichterbij. Kwam ik regelmatig neuzen heerlijke winkel.
    En gezellige Jeanet.

    Lieve Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jeanet,

    Hoe grappig, ik heb net mijn nieuwe blog gepost, over onder andere Ravelry. Want inderdaad, je kunt er zo ontzettend veel inspiratie vandaan halen! Jammer dat veel mensen dat niet weten. Dus ik dacht dat ik er maar eens een blog aan moest wijden. Ik ben niet de enige...

    Groetjes,

    Joyce

    BeantwoordenVerwijderen