Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 1 november 2013

Uilen-mandje

Je hebt van die dagen...

Soms gebeurt er gewoon van alles tegelijk. Niks mis mee, maar op een gegeven moment verlies ik een beetje de controle - en word ik wat paniekerig :-)
Vanmorgen kwam er een vertegenwoordiger, veel klanten, bestellingen, dozen, telefoontjes en bezoek. Allemaal tegelijk.... Soms heb je dat. Maar dan gelijk de hele dag het gevoel dat ik van alles ben vergeten (moet nog blijken, ik hoop dat de schade meevalt). Na het werk snel koken (o, wat zou ik wensen dat ik daar eens meer tijd voor had), boodschappen (niet mijn hobby) en toen plofte ik wat in. Plumpudding. Dus als je nog steeds op een antwoord wacht van een mailtje - dan weet je hoe het komt...


Dit grappige mandje kwam ik net tegen op Pinterest. Past goed in de uiltjes-trend ! Ik vond het  hier, waar je het engelse patroon kunt kopen. Maar......met heel goed kijken....kun je het misschien wel zelf proberen.

(Bron Cestfini)

7 opmerkingen:

  1. Wat een leuk mandje, ga het zeker maken, lijkt me inderdaad niet zo moeilijk ..... bedankt voor deze leuke tip!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eventjes met een bak thee/koffie naar je favoriete stoel verhuizen, diep ademhalen en denken aan al het moois dat je rondstrooit in je leven!
    Fijn weekend Jeanet!
    groet, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig leuk mandje! Lijkt mij inderdaad niet zo moeilijk om zelf te maken. Die momenten dat er opeens heel veel tegelijk komt herken ik wel, maar vaak komen de rustmomenten daar vlak achteraan.

    Groetjes Imara
    www.projectknuf.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Rustig aan dan breekt het (handwerk)lijntje niet!
    Ik hoop dat je vandaag niet veel om handen hebt, dan kun je even lekker bijkomen van gister.
    Groetjes weer
    Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja dat is herkenbaar, ook het gevoel dat je dan de hele tijd dingen vergeten bent. Hopelijk heb je een lekker rustig weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Soms heb je van die dagen 😬😬
    Wat werkt beter, dan lekker op de bank iets moois maken!!
    Wat een ontzettend leuk mandje zeg.
    Groetjes en een fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Rustigaan, soms lijkt het of alles tegelijk komt of gebeurt en is het net iets teveel, je komt in overdrive eventjes, maar als alles dan weer in zijn plooit valt, val jij als een pudding in elkaar, het wordt er niet makkelijker op met ouder worden vind ik.
    Je hebt weer een heel leuk mandje voor ons ontdekt!
    Doe effe wat rustigaan nu en haal op tijd adem :)
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen