Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 19 november 2013

Koud!

Brrrrrrrr ! Ik kom net van buiten en zat in een gigantische hagelbui. O, wat is het dan koud! De weg was eventjes helemaal wit. Een voorbode op een strenge winter?

Deze zou ik dan wel willen hebben, wat een plaatje! Om helemaal in weg te duiken....


Deze grote, ruimvallende sjaal/omslagdoek is gemaakt van Rowan Fine Tweed (100 % wol). Dit garen heb ik pas in de collectie en het is moooi!! Geweldige "Engelse" kleuren en in deze sjaal zitten heel veel verschillende. Het patroon is gratis via Ravelryhier vind je de PDF. Het patroon is in het Engels. 

Voor de hele sjaal in dit grote formaat heb je wel 26 bolletjes (à 25 gram/€ 3,85) nodig. Je kunt de sjaal ook eenvoudig wat kleiner maken en voor een kol zou het ook een prachtig patroon zijn! Er zijn 10 verschillende kleuren gebruikt.


16 opmerkingen:

  1. werkelijk schitterend!! Bedankt voor het delen, want dit gaat een nieuw project worden! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg mooi en ook een erg mooie dame trouwens !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi en de kleuren zijn prachtig !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Alweer zo'n hebbeding! Wat een mooie sjaal en prachtige kleuren! Oh, een zak met tijd en dan eindeloos kunnen breien/haken, zonder spierpijn e.d. :-D.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eindeloos breien zonder spierpijn? Gebruik de continentale methode. Misschien iets voor een workshop ;-) ?

      Verwijderen
  5. Wow, ich bin begeistert. Was für ein tolles Werk. Mir gefällt for allem die Farbzusammenstellung. Die Arbeit hat sich wirklich gelohnt.

    Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dan ga ik hiermee alle bolletjes opbreien die ik nog heb van twee CF-pakketten. Dank je wel voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het zit hem denk ik in de kleurencombinatie, die is echt heel apart waardoor de tinten elkaar enorm versterken.. prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Alleen van de kleuren word je al warm; wat ontzettend mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat een prachtige kleuren! Geweldig! Ik heb hem meteen bij favorieten gezet. Jeetje, alweer iets bij op m'n lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hier schijnt de zon! Prachtige sjaal met supermooie kleurtjes, lekker groot en warm om in weg te kruipen :-)
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel erg mooi en de doek staat het model beeldig!

    BeantwoordenVerwijderen