Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 5 november 2013

Bubbels

Wat zijn er toch mooie patronen te vinden! Ik zou alles wel willen maken, deze zéker:




Wat een bijzonder effect! Ik vond het patroon hier, maar het is ook te koop via Ravelry. Neem een effen of een lang-verloop garen voor het mooie effect (garen met een kort verkoop maakt het patroon onzichtbaar). Het patroon is in het engels, maar er zit een teltekening bij.


Deze sjaal werd gemaakt met een streng Filigran. Je begrijpt wel dat opspannen en blocken hier noodzakelijk is om dit bubbels-effect te krijgen.

10 opmerkingen:

  1. Dat is zeker een mooi patroon! Dankjewel voor de link.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw die is zeker mooi.
    Ik ga gauw zoeken of de wol in Nederland te koop is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, hij is PRACHTIG!! Zou de Invicta colour (kleur 958, regenboog) hier geschikt voor zijn? Heb je toevallig al mijn Berniolies design sjaal gezien, ik foto's van jou geleend voor dit verhaal ;-)
    Lieve groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lijkt me heel mooi, die 958 :-)
      En je Izumi is prachtig! Dat leukigheid maakt de sjaal bijzonder.

      Verwijderen
  4. Prachtig!! Vooral de bovenste foto, wat komen de kleuren daar mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt heel mooi, ik val voor die donkerblauwe ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoe kom je toch altijd weer aan die mooie patronen, deze is ook weer zo mooi.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze is echt prachtig!
    Hoe vind je het uit allemaal?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Alweer supermooi! Ik begrijp wat je zegt Jeanet, heb ik ook altijd voor, ik wil alles maken, er is zoveel moois, spijtig dat het niet zo snel gaat als het bekijken, dan konden onze handjes nogal wapperen ;-) om alles te maken haha!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen