Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 16 oktober 2013

Sokken Neeltje

Na het succes van de Zeeuwse sokken voor volwassenen, hebben we nu ook geweldig leuke sokkenpakketjes voor kinderen! Mag ik u voorstellen? Sok Neeltje!Meisjessokken in maat 31-32.

U breit twee paar sokken uit één pakket. Ervaren breisters kunnen het patroon aanpassen voor grotere maten. Er is voldoende materiaal voor twee paar sokken tot en met maat 36.Je kunt het pakketje bestellen op Tikkeltje Zeeuws of misschien a.s. zaterdag komen bewonderen in de winkel tijdens ons brei-café ? Je bent van harte welkom!2 opmerkingen:

 1. Goh Jeanet, nooit gedacht dat er een sok naar mij genoemd zou worden. Voorlopig zijn de kinderen nog niet echt into vernoemen, dus een sok is beter dan niets :-)))).
  Gelukkig vind ik hem echt mooi!
  Dankjewel. Groetjes, Nelleke (doopnaam NEELTJE)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke sokken Jeanet, tot en met maat 36 (mijn maat hihi, heb kleine voetjes). Ze zijn schattig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...