Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 1 september 2013

Zo lief!

Deze lieve babyschoentjes vragen toch om nagemaakt te worden?


(foto's van Ravelry)

Deze schoentjes of slofjes kun je vinden op Ravelry, met een links naar het Nederlandse en Engelse patroon. Wil je nog meer voorbeelden zien van dit patroon, kijk dan eens hier!
Je kunt het gratis Nederlandse patroon ook hier vinden.



NB: Van Lia kreeg ik nog een aanvullig: er is ook een gehaakte versie van dit schoentje, klik hier. Dit patroon is alleen in het Engels! Hier vind je de link op Ravelry.


10 opmerkingen:

  1. Wat leuk deze te zien, ik brei ze voor een bruidspaar wat zwanger is van hun kindje! Altijd zeer verrast zijn ze door dit zelfgemaakt speciaal cadeautje voor hun kindje... groetjes Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn er ook in de gehaakte versie, deze staan op de de ravelry site.
    Ik heb ze pas gemaakt.
    http://www.ravelry.com/patterns/library/baby-rainbow-sandals

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is het allerleukste patroontje voor babyslofjes. Het staat al jaren op mijn favorietenlijstje!
    Leuk dat er ook een gehaakte versie van is.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schattig! Mijn vriendin met pasgeboren baby zat net te vertellen dat ze zelfgemaakte spullen voor haar dochter zooooo leuk vindt..... Ik denk dat ik maar eens wat slofjes ga haken en breien!

    Groetjes,

    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke schattige sokjes Jeanet! Die moet ik zeker eens uitproberen :) Mijn voorraad moet toch opnieuw aangevuld worden.
    Ook de gehaakte versie is leuk.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een dotjes! Vooral die met de lieveheersbeestjes, erg leuk!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. schattige slofjes.
    Een paar weken terug het leuke nieuws gekregen dat een vriendin in verwachting is. En ik maak graag mijn cadeautjes zelf, dus ook het toekomstige geboortecadeau. Al veel leuke pantoffeltjes/laarsjes gezien. Maar de gangbare beschrijving waren steeds om te haken. Dus blij dat dit een brei patroontje is, dat gaat mij iets gemakkelijker af.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik wil ze ook erg graag maken maar ik kan geen patroon vinden ik ben beginner en wil graag er meer mee doen
    waar kan ik de patronen vinden en wie kan me helpen

    als vast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen