Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op donderdagmiddag ben ik vrij (de winkel is dan wel open, maar ik ben er zelf niet).

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

De openingstijden voor de Feestdagen:


Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook).

Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)

Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.

Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.


zaterdag 14 september 2013

The Big Wave

Soppen jullie nog niet weg? Wat een water valt er naar beneden! Of je het wil of niet - we zitten gelijk in de Herfst. Ik kan nu wel weer ideetjes gaan opzoeken van wollige dingen, kollen, sjaals, en wanten (moest ik vorige week nog niet aan denken). Soms vind ik zulke bijzondere, zoals deze:


Ik vond ze hier. Het patroon kun je op Ravelry kopen (Engels)

Gebaseerd op "The Wave" van Hokusai:

Geweldig dat Kunst weer tot hele andere creativiteit inspireert!

Hier schreef ik er al eerder over!


De wanten zijn gebreid met nld. 2, dus sokkengaren is heel geschikt hier voor. Als je nu begint zijn ze af voor de eerste nachtvorst...... :-)

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi Jeanet.
  Ik ben met de South Bay begonnen,wat een prachtig garen is dat,als ie klaar is kom ik hem persoonlijk laten zien in Arnemuiden,word dan met oud en nieuw,want dan ben ik er weer.

  groetjes Willie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt prachtig (en de andere wanten die je van dezelfde ontwerper ziet op Ravelry ook, zag ik). Ga je ze zelf ook maken? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf Jeanet!! Alleen schijnt nu de zon weer, dus nog even geen handschoenen :-). Dat heb je zo in september, zomer en herfst dooreen.
  Groetjes, Nelleke
  PS heb bijna een lamme arm van het zijde-winden! 800 meter!!! Maar wat een schitterend garen :)))).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik vind ze helemaal prachtig!
  Was zelf ook al aan het snuffelen geslagen door het weer en heb gisteren stiekem al een kerstboekje gekocht om te gaan frutselen....sst, niet verder vertellen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...