Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 12 september 2013

Little Cotton Rabbits

Al vaak heb ik leuke patronen laten zien van knuffels, en deze wil ik jullie zeker niet onthouden:

Gbfox

Girl bunny
Boybunny
Deze schattige ontwerpen zijn van Little Cotton Rabbits en je kunt ze bestellen via deze link of via Ravelry of Etsy. De patronen zijn in het Engels. (En nee, er is géén Nederlandse vertaling, maar met wat hulp, een vertaalschema en wat brei-kennis goed te volgen). Ik vind deze patronen erg schattig - ze hebben een hoog "Peter Rabbit-gehalte :-) 

Het is ook zeker waard om het blog van Little Cotton Rabbits te volgen, waarin ze - naar alle liever patronen van knuffels - ook haar leven beschrijft met haar autistische zoon. Petje af voor deze vrouw!

1 opmerking:

  1. Ik vind ze geweldig en ondanks dat ik een echte haakmuts ben zou ik dolgraag willen dat ik ze kon breien.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...