Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 13 augustus 2013

Miss Winkle

Wie me al wat langer volgt weet dat ik wel een fan ben van de patronen van Martina Behm. Er is van haar weer een nieuw patroon beschikbaar - zo leuk!



Deze driehoeksjaal heeft grappige krulletjes aan de zijkanten. Gemaakt van sokkenwol, wat je kunt krijgen in zoveel gemengde kleuren, effen, met kleurverloop. De hele sjaal is gebreid met rechte steken. 


Je kunt de sjaal overigens zo groot maken als je zelf wilt. Je begint bij het smalle deel en breit de sjaal steeds breder en langer. Je kunt op elk moment stoppen.

Je kunt het patroon bestellen op Ravelry (vergeet niet dat je een account moet aanmaken op deze site, maar dan gaat er ook een wereld aan patronen voor je open). Het patroon is beschikbaar in het Duits en Engels.

Je kunt ook op de website van Martina Behm kijken: Strick Mich !! 


8 opmerkingen:

  1. Hele leuke sjaal, komt op mijn lijstje. Ik ga hem morgen even opzoeken op ravelry.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk effect met die krulletjes. Het garen is wel heel mooi. Is het er ook in blauwtinten?

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben toevallig momenteel bezig met de Lintilla van deze ontwerpster. Een genot om te breien, dus deze zal gauw volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg leuk!
    Ik denk aan blauw tinten.
    Vermoedt alleen dat ie op rondbrei naalden gebreid wordt?
    Dat gaat me niet zo best af.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb de Leftie van Martina Behm gebreid. Haar patronen zijn met heen- en weer gaande naalden gebreid. Je kunt dus ook gewoon je vertrouwde lange breinaalden gebruiken :-)
      Dit patroon lijkt me weer heel erg leuk om te breien!
      Groetjes, Jo

      Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, wat een mooie sjaal! Ik heb direct in mijn ravelry-queue gezet!

    BeantwoordenVerwijderen