Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 4 augustus 2013

Genieten

Genieten......

Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik vind deze zomer geweldig, puur genieten! We zijn gewoon weer volop aan de slag, maar we proberen elk vrij momentje mee te pikken van deze heerlijke zomer. Zaterdagmiddag na sluitingstijd om half vijf nog even gaan zwemmen en genieten van de hoge golven. Jammer dat je geen geuren en geluiden kunt overbrengen op een foto!


We hebben een barbeque versleten deze weken! Elke avond buiten zitten tot middernacht (da's veel te laat, maar zooo heerlijk). Genieten van de bloemen in de tuin....


Het doet me denken aan die zomers van vroeger, die we doorbrachten aan De Piet (verder kwamen we niet). In mijn herinnering altijd mooi weer, eindeloze zomers, zorgeloos genieten. We gingen niet op vakantie, het Veerse Meer was genoeg. Brood uit een trommeltje, als tractatie een bakje "beiers"(kruisbessen) of "jenievers" (rode bessen). Thermosflesje koffie, bastognekoeken, een opblaasboot..... sommige dingen veranderen niet!

Het zal vast ook vaak geregend hebben, ik kan me het niet meer herinneren..... :-)
Het doet me weer beseffen dat het geluk in klein dingen zit. Ik hoop dat mijn kinderen net zulke herinneringen overhouden als ik van die eindeloze prachtige zomers!

Ondertussen loopt mijn mailbox wel aardig vol, soms duurt het even voor ik reageer. Ik zit deze dagen liever nog even buiten dan uren achter de computer. Ik moet nog even omschakelen vanuit de relax-modus. Deze week gaan we nog wat leuke dingen doen met de kinderen en volgende week zetten we de versnelling definitief weer wat hoger. Denk ik.

Vandaag kreeg ik een mail van Sandra, zij maakte deze leuke brillenhoesjes


Het hoesje met ruitjes vond ze op een logje dat ik eerder schreef. Voor een hele andere toepassing, maar dat is het leukste! Gewoon helemaal je eigen draai er aan geven!! Het blog van Blauw Ruitje staat vol met creatieve ideeën, zeker even een kijkje nemen!


En nu, ga ik nog heerlijk even buiten zitten.  Tot morgen.....!








6 opmerkingen:

  1. Lekker genieten, Jeanet, die mailbox is er ook nog wel als het regent ;-)
    Wat een bloemenpracht hebben jullie! Daar is wel heel erg goed voor gezorgd. Fijne relaxte week nog, stressen kan altijd nog ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alsof ik mezelf zie zitten aan de piet een jaartje of 40 geleden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog maar even verder genieten, doe ik met je mee ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja Jeanet, ook ik herinner mij enkel zulke leuke dingen uit lang vervlogen jaren, altijd goed weer, plezante pickniks en noem maar op, maar dat komt omdat een mens enkel de goede dingen onthoudt :) En nu dus nog genieten van alle kleine dingen!
    Leuke brillenhoesjes, ga zeker eens op de blog kijken!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. In zo'n prachtige bloemenzee is het heerlijk relaxen met een hapje en een drankje, maar aan zee is het nog heerlijker. Blijf genieten; de zomer is nog lang niet voorbij.
    Groet, Willemien.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk Jeanet en inderdaad wij zijn vandaag ook nog lekker even naar het strand geweest, weliswaar vele kilometers noordelijker. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen