Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 15 augustus 2013

Cadeautjes

Zoals ik al in vorige logje liet zien: verschillende materialen en technieken combineren levert hele mooie dingen op. En dat iets moois niet groot hoeft te zijn, bewijzen deze lieve cadeau-labeltjes;


Dat gehaakte randje maakt 't toch helemaal af? Ik vond deze via Etsy, daar zijn ze niet meer verkrijgbaar - maar het gaat om het idee.

En ik vond ook nog een link naar heeeeel veel vierkantjes zoals ze bij het kussen zijn gebruikt (een beetje opengewerkt) op een Frans blog. Met haakschema's dus goed te volgen. Maar ik moet je waarschuwen: het zijn er zooooo veel, je doet geen oog meer dicht vanavond :-)

Vierkant Roze Ster

7 opmerkingen:

  1. Wat een super schattig idee, die kleine labeltjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieve labeltjes. Inderdaad klein maar fijn.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super mooi blog met al die patronen. Weet je, we komen op deze manier nooit meer aan haken toe. In al dat bekijken van die blogs gaat uren zitten.
    En het hoofd komt steeds voller met ideeën.
    Groeten van Corrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke labeltjes....
    simpel maar dat kantje maakt het helemaal af!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bladwijzer gemaakt voor dat Blog. Corrie heeft gelijk, soms zit ik zo lang te bladeren op Pinterest of Ravelry dat ik aan haken helemaal niet toekom!

    BeantwoordenVerwijderen