Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 27 juni 2013

Vakantie

Hier beginnen morgen de schoolvakanties (de die koters van mij hangen al een hele week rond...) officieel. Nu mag de zomer dan wel echt gaan komen....
Wij blijven dit jaar gewoon thuis en met het strand en Veerse Meer dichtbij zijn we altijd op vakantie :-)  Om in de stemming te komen heb ik deze leuke schelpen opgezocht:



Ik vond het patroontje op Ravelry, het is daar te koop (Engels). Met een restje sokkenwol maak je de mooiste schelpen! Hou je meer van haken? Hier blogde ik een keer over gehaakte schelpen!

Nu die zon nog......

11 opmerkingen:

  1. o wat heerlijk zomers en.... oost west ....... :)
    Groetjes Albèrtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi, die gebreide schelpen. Geweldige kleuren ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh, die schelpen zijn super!! Fijne vakantie :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zou ze niet in bruin maken want dan lijkt het in een keer heel ergens anders op.. O,o,o, dinah gedraag je naar je leeftijd...sorry Jeanet. Ik vind ze leuk, ben gek op schelpen en alles wat met de zee te maken heeft. Jammer genoeg moet ik er op z'n minst 2 uur over rijden om hem te zien.... Fijne vakantie...

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O heerlijk het strand en het veerse meer zo dicht bij,ben wel een beetje jaloers op je,maar nog 7 weken dan kom ik een weekje in zeeland,kijk er al erg naar uit.

    je schelpen zijn prachtig hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat mooi! Dan wil ik me nog wel aan het breien wagen! Mijn opa verzamelt al zijn hele leven schelpen :)
    Groetjes
    Barbara
    P.s. Jullie zijn dan de eersten van Nederland met vakantie zeker, mijn zoontje heeft over twee weken zijn laatste schooldag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Maar thuis vakantie vieren is toch geen straf. Het is zo mooi bij jullie. Ooit werkte ik een jaartje in Vlissingen in het ziekenhuis daar. ja,, dat is lang geleden want ze zijn alweer eeuwen gefuseerd met Middelburg...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk vakantie! Wij nog 1 week en dan is het klaar. Leuk schelpen heb je gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen