Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 7 juni 2013

Marine

Lieve mensen,

Vandaag geen creatief ideetje meer. Mijn hoofd is vol - of leeg, net hoe je het wilt omschrijven!
Alle voorbereidingen voor morgen zijn getroffen ik geloof dat ik er voor vandaag een punt achter zet!

Morgen ben ik dus niet in de winkel maar bij de festiviteiten op de Loskade in Middelburg i.v.m. de 525e verjaardag van de Koninklijke Marine.

Met het ondertekenen van de Ordonnantie op de Admiraliteit is op 8 januari 1488 in Veere de Nederlandse vloot opgericht

In 1488 werd de Ordonantie van de Admiraliteit getekend in Veere
(klik)

Ik sta daar met Miriam in onze Arnemuidse streekdracht en we hebben onze kraam gevuld met Zeeuwse artikelen, zoals het Zeeuws Schortenbont, uiteraard de Arnemuidse visserstrui en de breipakketten hiervoor. En als primeur: een heel leuk breipakket voor een muts met schortenbont -motief! Zeker even komen kijken....
Het belooft een prachtige dag te worden - er is veel te doen, o.a. ook de Veteranendag op de Markt. 


De winkel is morgen geopend van 9.00 - 13.00 
Mijn moeder en Ali proberen jullie daar zo goed mogelijk te helpen!



4 opmerkingen: