Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 13 juni 2013

Controle...

Vandaag heb ik het niet helemaal onder controle. Zeg maar gerust dat ik het helemaal niet onder controle heb, terwijl er zoveel moest gebeuren. Móet gebeuren, want ik kreeg het natuurlijk niet af. En daar word ik niet vrolijk van. Heel kriebelig zelfs. Als ik van de ene kant van het huis naar de andere loop en 100 dingen mij toeroepen "maak mij af, ruim mij op, ik moet ook nog gedaan worden" Aaarrgghhhh!

Dus. Dat is er uit. En verder is het me vandaag ook niet gelukt om al die bestellingen voor de dekentjes en ponchettes enzo op te sturen. Gewoon echt geen tijd voor gehad. Maar het komt wel! Morgen. Beloofd.
Want morgen heeft deze dame namelijk een heeeeerlijk lange dag. Dat krijg je als je dochterlief een "dagje" naar Engeland gaat. Dan moet ze namelijk om 10 voor 5 op school zijn.
's Morgens.
Of beter : 's nachts. En natuurlijk breng ik haar met plezier en zet ik de wekker om 4 uur. En ze komt om ergens middernacht terug. Haal ik haar ook weer op in Middelburg. Dus heb ik een hele lange dag. O, wat zal het toch allemaal opgeruimd zijn........ :-)

Nog een idee voor vandaag, gevonden op de website van Scheepjeswol. Let op, dit model-van-de-maand wisselt elke keer dus als je het wilt bewaren dan kopieer je het even in een Word-documentje en sla het zo op (of je mailt mij...)


Hier  vind je het patroon.



7 opmerkingen:

  1. Ja, je hebt soms van die dagen... Gelukkig komt er altijd weer een nieuwe dag met nieuwe kansen :)
    Wens Miriam een fijne dag toe morgen en voor jou natuurlijk ook een fijne dag. De olifant in je vorige blogje is echt geweldig. Wat is het toch een mooi motief, de African flower.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh oh wat een drukte bij jouw ,maar morgen word wel een hele lange dag volgens mij !!!!!gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, werkse morgen, moesten we allemaal maar eens doen dan een uurtje vroeger opstaan. En wat een mooi patroon is dat.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken het...ik ken het...zo stond ik vannacht om 02:00 te wachten met mijn autootje bij het uitgaanscentrum van Eindhoven...op zoonlief en 2 van zijn kameraden waarvan er 1 bleef slapen...ze hadden n.l met een hele grote groep afgesproken wat te gaan drinken omdat ze geslaagd waren....leuk en ik gun het ze....maar moeders lag er zo wel pas om 2:30 in en vader kon niet rijden aangezien de buren ook een 'borreltje'waren komen drinken s'avonds op het slagen van de zoon...maar 1 geluk dat we nog vakantie hebben deze week en lekker in ons waterbedje konden blijven ronken vanmorgen dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Staat het niet in het sprookje van vrouw Holle: alle zaken die gedaan moeten worden en die je dan roepen? Oh wat herken ik dat gevoel. Zeker na 5 weken vakantie en de tuin... die roept niet, die schreeuwt in uitbundig groen.
    Maar soms mag iets wel eens blijven roepen zonder dat je er iets aan doet.
    Nieuwe ronde, nieuwe kansen :))

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke hè, tweetalig onderwijs (geen grapje, echt). Onze jongste volgt het ook en wat had ik dat graag gedaan meer dan 29(!) jaar geleden. Er volgen vast nog een heleboel reisjes, of werkt het op de CSW niet zo?
    Enne, als je vanmiddag instort dan weet ik waar het aan ligt hoor.
    Hug, Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja Jeanet van die dagen hebben we allemaal wel eens, dat we veel te doen hebben en rondlopen als een kip zonder kop en toch niks gedaan krijgen of veel minder dan gepland :)
    Morgen belooft alvast beterschap! Je hebt een hele lange dag om in te halen wat vandaag overblijft.
    Laat ons weten of het je gelukt is :)
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen