Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 20 mei 2013

Konijntjes

Al heel lang geleden blogde ik eens over Mary Janes Tearoom, het blog van Susan (Engels). Ik ben weg van haar schattige snuffeltjes en het zachte kleurgebruik. Deze week was Diny in mijn winkeltje en vertelde dat ze deze knuffels had gebreid en ze stuurde me deze foto's:




Diny vertelde dat de (Engelse) patronen erg duidelijk waren en dat alles op 2 naalden wordt gebreid. Hier nog meer schattige konijntjes van Diny:



Je vindt op het blog van Mary Janes Tearoom nog veel meer schattige knuffels, van konijntjes, beren en muisjes en als je houdt van die typisch Engelse, Laura Ashley-achtige sfeer, dan moet je hier zeker kijken. 



Je kan de patronen kopen via de Etsy-shop of via Ravelry.

6 opmerkingen:

  1. Ohh wat een dotjes. Die zou je zo willen pakken en flink knuffelen. Ik ga snel kijken.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wouw, ik vind ze allemaal leuk, mijn voorkeur gaat naar de beren.
    Jeanet, wat fijn dat je de informatie met ons deelt.
    Diny, wat knap van je,ik vind je konijnen ontzettend mooi gemaakt.
    Veel liefs, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn ontzettend schattig en hebben een heel hoog knuffelgehalte Jeanet!
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo
    Wat zijn ze lief ik heb al een keer contact met mary gezocht om te vragen of zij ze ook in het nederlands gaat uitgeven.
    Maar helaas voorlopig niet maar ze blijven schattig o ja en ik vind je blog geweldig.
    Groetjes Bianca

    BeantwoordenVerwijderen