Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 5 januari 2013

Vogeltje

Vanmorgen zag ik dit vrolijke vogeltje! Precies wat we nodig hebben met dit donkere, grijze weer...


Je vind het (Nederlandse) patroon terug (tel-tekening) op het blog Aan de haak geslagen


Met foto's en uitleg om 'm in elkaar te zetten.


8 opmerkingen:

  1. Dank voor je patroontje, superleuk weer
    Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad een schattig patroontje. Ik begrijp je chaos en je verlangen naar rust en overzicht. Ik heb mijn chaos rond kerst en Oud en Nieuw aangepakt en even niets ‘sociaals‘ gedaan. Dat hielp. Alles is nu heerlijk op orde en dat leeft inderdaad een stuk prettiger. Het slaapt ook beter ;-) Als het nodig is moet je echt hulptroepen inschakelen, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad een schattig patroontje. Ik begrijp je chaos en je verlangen naar rust en overzicht. Ik heb mijn chaos rond kerst en Oud en Nieuw aangepakt en even niets ‘sociaals‘ gedaan. Dat hielp. Alles is nu heerlijk op orde en dat leeft inderdaad een stuk prettiger. Het slaapt ook beter ;-) Als het nodig is moet je echt hulptroepen inschakelen, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lieverd. Dank je wel voor de tip!

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een lieverdje! Iets voor 'even' tussendoor. Komt ook weer op mijn to-do lijst te staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een lieverdje! Iets voor 'even' tussendoor. Komt ook weer op mijn to-do lijst te staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, ik heb m gemaakt vandaag met groene en blauwe Catania. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen