Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 10 januari 2013

Pompidom - pompidom - pompidom

Pompidompidompidom - eindelijk is het leuke garen Pompoleo binnen. Een draadje waar de pomponnetjes al in zitten! Met één strengetje maak je bijv. een hele vrolijk kolletje:


Het zit op strengen, waar je voor het breien even een bolletje van moet draaien.

Wat een grappig garen is dit! Breien op naalden 6-7 (maar 8 kan zeker ook), dus dat schiet lekker op. Het kost € 10,95 per streng (genoeg voor bovenstaand kolletje). Er zijn 8 kleuren van en op = op!



5 opmerkingen:

  1. Heel erg grappig op die manier
    groetjes Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is een leuke wol! Ik heb de kol op een rondbreinaald nr.8 gebreid, en wat ik het beste vond: hik was volgens het patroon binnen een dag af! En ik ben ècht niet snel. Een aanrader voor de komende koude dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. great !
    Greetings from Poland :)
    Katarzyna

    www.sajuki.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk garen! Daar ga ik zeker iets mee uitproberen =D.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, wat is dit leuk! Ziet er super uit.
    Veel plezier morgen met alle handwerksters en een fijn weekend toegewenst,
    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen