Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 29 januari 2013

Lieveheersbeestje

Zo tegen Carnaval krijgen wij het altijd drukker met bestellingen voor de verkleedkleding. Hoewel Carnaval hier niet of weinig wordt gevierd. Maar ik kom ook leuke handwerk-ideeën tegen voor leuke verkleedkleren (En vier je geen carnaval: hier is een kind ten alle tijde erg blij mee!).

Gemaakt met dikke katoen (maar een ander garen kan natuurlijk ook!). Je vind het patroon bij Garnstudio.

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad heel erg leuk!
    Ik dacht eerst dat het een rugzakje was... :-)

    Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoewel het voor ons 'over de brug' is wordt vastenavend hier volop gevierd. De kleding is aangepast aan de gemiddelde weersverwachting een (nep) bontjas, een versierde hoed en vitrage met een boerenzakdoek rond je nek. De heren dragen een berenmuts of ander warm hoofddeksel en een stevige kiel. Een dweil aan je achterste maakt je outfit om te gaan 'dweilen' compleet.
    Dan heb jij meer aan de vastelaovond in Mestreech ;-)

    Groetjes, Anna

    BeantwoordenVerwijderen