Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 17 januari 2013

Handschoenen

Tjonge, wat is het toch koud! Ik geloof dat we vandaag op het koudste plekje van Nederland zitten en dat is wel bijzonder in Zeeland. Het was een hele dag mistig en nevelig en dat levert nu hele mooie plaatjes op met elk takje afgezet met rijp!

Handschoenen kun je nu wel goed gebruiken, dit zijn hele mooie!


Je vindt het gratis patroon op Ravelry, in het Engels, maar met een hele duidelijke teltekening erbij. 


Je kan de patronen natuurlijk ook gebruiken voor een sjaal !


Begin je liever met iets makkelijkers? Bij Betsy kun je een prima basipatroon vinden van Vingerloze handschoenen. Je kunt ook hierbij kiezen voor een effen kleur, maar een gekleurd sokkengaren is ook mooi!

9 opmerkingen:

  1. Dat zijn geloof ik de mooiste handschoenen die ik ooit gezien heb! Prachtige kleuren en dan zo'n mooi zeepaardje ingebreid! Wow!! Weer iets om te bewaren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaja, ik heb ze nu aan, die 2 verschillende :-D. De enige oplossing is ze tegelijk te breien.

      Verwijderen
  2. Mijn vriendin Rikke is helemaal idolaat van zeepaardjes.. ik ga haar dit dan ook meteen doormailen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig patroon met die zeepaardjes. Leuk om mijn patroon hier bij te zien staan. Ik ben alweer met een volgend paar bezig...

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als ik zoiets zie kan ik alleen maar denken 'Ik wil ook zo kunnen breien!' Moet maar eens gaan oefenen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo, ik vind dit hele mooie geweldige wanten. helaas ben ik zelf niet in staat om dit te breien. is er iemand die zo soort wanten voor mij wilt breien. hier kan je contact met me opnemen https://www.facebook.com/tanika.art liefs Tanika

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben helemaal verzot op zeepaardjes dus deze gaan het helemaal worden voor mij :)

    BeantwoordenVerwijderen