Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 14 december 2012

Nog een engeltje

Omdat we zo dicht voor Kerst zijn, nog een patroontje van een engeltje - erg lief patroontje!Het patroontje vind je op Ravelry. Wel in het engels! Hoewel het niet moeilijk is zie ik geen kans om het te vertalen.... wie een beetje tijd over heeft???? :-)

Je kunt ze maken in verschillende kleuren, en met een extra lovertje ook erg mooi! Hier gevonden:


4 opmerkingen:

 1. Ik kijk regelmatig op je blog, maar reageer niet vaak. Vandaag zette ik op mijn blog de kerstsokjes van de kleine katoenen konijntjes. Misschien ken je Julie's blog al, maar het zijn echt schatjes. Julie: http://littlecottonrabits.typepad.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik die vandaag ga maken!
  Misschien vertaal ik ze dan meteen wel...net zo makkelijk.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze ga ik onthouden voor volgend jaar ,dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...