Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 14 december 2012

Kerstkrans

Elk jaar neem ik me voor om nu écht op tijd te beginnen met wat mooie kerst-versieringen. Ach, het zal je niet verbazen dat ik elk jaar behoorlijk achter de feiten aan loop.... :-)

Dus hangt de kerstkrans van vorig jaar aan de winkel-deur (yep, een neppert!). Met gehaakte sterretjes, weer en wind bestendig. (De sterretjes heb ik ingesmeerd met Powertex, een textielverharder die ik bij een hobbyzaak kocht, en ze zijn nog steeds mooi hard!)

Maar ik heb nog wel ideeën opgezocht van andere kransen, volgend jaar misschien?? Kijk maar mee:

PomPom Wreath

Bron onbekend...

My yarn ball/ ornament wreath!

Hier gevonden (Oké,  ietwat bling-bling)

Crochet Christmas Bells Wreath
Met klokjes èn een patroon!!

Post image for Pinterest Craft Night Part 2
Van een oude trui, maar zo mooi!! (Jammer dat ik niet zo'n oude trui heb...)


Small Wreath
Een dure als je 'm koopt, maar met wat fantasie.... :-)



Déze wordt het! Met een engelse beschrijving.

Volgend jaar begin ik op tijd, écht......

2 opmerkingen:

  1. Dank weer voor je prachtige collage, volgend jaar vraag je gewoon van je bloggers een tegenprestatie, voor al je werk en patronen, in natura, fijne avond
    Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige collectie Jeanet, superleuk! Ik vind vooral die tweede zo geweldig, maar, of het er nog van komt ;)!

    BeantwoordenVerwijderen