Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 21 november 2012

Winterfair

Bij deze de officiële aankondiging van onze jaarlijkse Winterfair in het leukste dorp van Nederland! (Als je jezelf niet kietelt, lach je nooit!)


Aanstaande vrijdag is het zover. Gezelligheid overal, om te beginnen met de onthulling van het Kunstwerk van Mojca Kuijpers-Ekart, gemaakt van de oude "Buuzen"die voor het oude gesloopte Gymlokaal  in het verleden alle geheimen van het dorp hoorden.

Daarna wordt in de tent op de Markt (vóór onze winkel) de libdup vertoond die afgelopen zaterdag is opgenomen (ik ben erg benieuwd!). En verder allerlei leuke dingen, de Muziekvereniging treedt op, de musea zijn open, kramen in de Langstraat. Iedereen van harte welkom. Deze dag kun je op een leuke manier kennismaken met ons dorp. In de winkel heb ik leuke aanbiedingen en Johanna demonstreert hoe je "verkorte naalden" breit (ja, ook met korte naaldjes...). En iedereen die voor 15 euro besteedt krijgt de Regia-adventskalender cadeau!!


In het Uusje van Eine worden weer garnalen gepeld en wij gaan natuurlijk weer in klederdracht.
Kom je ook??
3 opmerkingen:

 1. Veel plezier en nee ik kan niet jammer!!!!!!gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een gezellige dag toegewenst met veel aanloop in je leuke winkeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier morgen! Ik ben heel benieuwd naar de libdup.
  Prachtige foto trouwens van jou met je dochter!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...