Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 9 november 2012

Vogeltje

Het blog van Lucy, Attic 24 is een van mijn favorieten. Ze maakt zulke leuke vrolijke dingen - die vervolgens ook heel veel worden nagemaakt! Het blog is in het Engels.

Zoals dit vogeltje in een boog:

Petah bird

IMG_0637

Er is niet echt een patroon te vinden op haar blog, gewoon goed kijken! Haar blog is overigens sowieso de moeite waard om te lezen, volgens mij een heerlijk mens dat kan genieten van kleine dingen!

Wil je meer patronen zien van Lucy, Dan moet je eens op haar Ravelry pagina kijken! Lekker vrolijk :-)

2 opmerkingen:

  1. Grappig zeg, leuk ook zo met al die kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor alle leuke dingen die je op je blog laat zien.
    Verbaas me telkens weer waar je alles vandaan haalt!
    Erg leuk om telkens even te komen kijken!

    Op Lucy's blog, Attic 24, is links in de kantlijn een heel groot blok met patterns en tutorials.
    Heel duidelijk allemaal, met grote foto's.
    wel in het Engels....

    BeantwoordenVerwijderen