Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 26 november 2012

Lekker warm

Aan het eind van de week wordt het weer een beetje koud in Nederland. Dan zullen we de kollen, mutsen en handschoenen weer nodig hebben. Bij Wieke van Keulen vind je hele leuke polsmoffen, met een uitgebreide beschrijving in het Nederlands.


Wat zijn ze leuk, vooral door die veters! Ze worden in het rond gebreid op naalden 5.


En zet alvast maar in je Agenda: Wieke komt op zaterdag 12 januari naar onze winkel in Arnemuiden!! Dus hou deze zaterdag lekker vrij in je agenda, details volgen nog....

Wil je weten wat Wieke allemaal maakt? Neem een kijkje op haar uitgebreide blog, of op haar Ravelry-pagina. Smullen! :-)


2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de tip, altijd heel nuttig en meiden zijn er gek op!
    Groetjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief Jeanet. Ik zet mijn computer aan, kijk even in het rond en zie meteen de polswarmers van mijn dochter op je blog. Enig! En 12 januari staat; ik heb er nu al zin in. Groet, Wieke

    BeantwoordenVerwijderen