Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 2 november 2012

Koud he?

Koud he? Van dat echte sombere november-weer. Maar we maken het gewoon lekker warm met onze haaksels en breisels! Dit is zo'n leuke kruikenzak:


Hier wordt je vanzelf vrolijk van!


Deze vrolijke kruikenzak komt van Ravelry, Het inbrei-patroontje komt van Pickles, het basispatroon van de kruikenzak van een nder patroon van Ravelry. Just de combinatie van die twee maken het tot iets unieks!

Het inbreipatroontje kun je voor heel veel dingen gebruiken, gebruik je fantasie maar! 

Vanavond heeft Freubelweb de prijswinnaars bekend gemaakt voor de weggeef-actie. Wat waren er veel reacties!! Mocht je niet gewonnen hebben, maar de kol wel willen haken, dan kun je 'm altijd bij ons bestellen.

Morgen gaan we voor de tweede keer naar de KreaDoe, met familie en vrienden. Omdat veel mensen hebben gevraagd of ze me even konden ontmoeten zal ik tussen 12.00 en 13.00 ergens bij of op het Breiplein aanwezig zijn. Ik heb de herfstkol aan, en loop met 2 gebreide "Zeeuwse" kerstballen aan mijn rugzak. Rood hoofd erbij, kan niet missen :-)

De winkel in Arnemuiden zal open zijn van 9.00 tot 13.00 uur!

11 opmerkingen:

  1. ooh die is leuk! mooi kleuren en motiefje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Enige kruikenzak en veel plezier morgen Gr. Marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Doe je Loret de groeten van me? En jullie héél veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuk motiefje.. ben alleen geen ster in inbreien!! ik maas altijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke warmwaterzak is dit. Het is altijd zo'n stom en fantasieloos rubber ding... Ik ga dit ideetje pinnen!
    En weer bedankt, Jeanet!

    grts, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuk. Ook leuk om te maken. Wat kan je lastig op deze site komen. Ik krijg steeds een melding dat de site te groot is en dat ik google chrome moet installeren, hebben jullie daar ook last van?
    gr. Meijra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Meijra,
      Dat klopt, je kan het veeeeel makkelijker zien met Firefox of Google Chrome. Je kunt ook kijken op www.zeelandnet.nl/weblog/data/brei

      Groet,
      Jeanet

      Verwijderen
  7. Veel plezier vandaag. Ik ben gisteren geweest. HEt was erg druk, maar heb een paar leuke inkopen gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi, leuk dat contrast met die kleurtjes en grijs!
    Hopelijk heb je een leuke dag gehad op de KreaDoe..

    BeantwoordenVerwijderen