Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 30 november 2012

Inspiratie...

Vandaag weer zoveel leuke dingen gezien!

 Corrie maakte heel veel babyschoentjes en Zeepzakjes. Als je ze zelf wilt maken dan klik je even op de link dan vind je het patroon. En koop je ze liever kant en klaar, dan kun je ze morgen (zaterdag) vinden op de Wintermarkt van de Gereformeerde Kerk in Arnemuiden (10.00 - 16.00 uur). Het thema is Zeeuws met een optreden van Ons Boerengoed.

Over Zeeuws gesproken: Johanna maakte deze kaarten van Zeeuws Schortenbont. Let eens op: ze heeft de motiefjes gebruikt van de Decemberzegels van 2012!





Gaaf, he? Wat een idee!

Door de stof te verstevigen met een textielverharder, kan hij door een stans met een Cuttlebug (voor wie kaarten maakt is dit heel duidelijk!). 

En deze foto kreeg ik weer van Maria, ze maakte een heel bord vol met gehaakte Zeeuwse Knoopjes ! (klik op de link voor het patroontje)


Ziezo, weer inspiratie genoeg..... :-)





1 opmerking: