Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 2 november 2012

Gebreide hartjes

Hartjes blijven zo leuk om te maken! Ik vond ook een gebreide versie van kleine hartjes:



Je kunt het patroon gratis downloaden vanaf Ravelry, in het engels maar niet moeilijk. Zoek je een begrippenlijst van Engels naar Nederlands? Kijk maar eens hier voor een lange lijst!


Ben je toch meer van het haken? Dan kijk je nog eens terug op deze blogpost.

3 opmerkingen:

  1. amaai deze hartjes zijn super! Ik ben blij dat ik je blog heb gevonden... ik ben zelf een grote handwerkfan en ook nog eens zot van zeeland! :-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben een heel onervaren breister dus om een patroon uit het Engels te gebruiken, neen, dat zal niet lukken. Ik wil echter zo graag die hartjes maken voor mijn dochter.
    Iemand de uitleg in het Nederlands? Toevallig?...
    Zo ja, kan je die doorsturen naar tineke0212@hotmail.com
    Ik zou dat héél erg tof vinden.


    Alvast bedankt!
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen