Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 30 november 2012

Bontje

Dit garen kreeg ik net nieuw binnen en dit is een supersnel-klaarprojectje! Dit kun je met gemak nog afkrijgen als Sint-cadeautje, echt met een kwartiertje ben je klaar :-)


Het is een variant van het sjaaltjes-garen maar nu met een (nep)bontrandje eraan. Het is in een mum van tijd klaar en superleuk. Het garen is heerlijk zacht en heeft een heel leuk effect. 

Hier heb ik de kleuren op een hoop gegooid, (niet helemaal betrouwbaar qua kleuren!). Dit garen kan ik niet meer na-bestellen, op = op.

En mijn gedichten zijn klaar! Ziezo, pijn uit mijn buik. Wat een geworstel is dat toch elk jaar weer... Toch is het een erg gezellige traditie! Wisten jullie dat er zelfs een Sinterklaasmuseum is? 



Je vind het Sinterklaasmuseum in Neede, en het is het hele jaar open (of op afspraak)


4 opmerkingen:

  1. Erruggg leuk garen, kan ik dit bij je bestellen? Zou ik erg leuk vinden!

    Groet,
    Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een supersjaal.

    Ik wist niet dat er een St. Nicolaasmuseum was. Weer wijzer geworden.

    Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi . Erg leuk kan ik het bestellen bij. Vind zwart erg leuk. Ik hoor het wel.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen