Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op donderdagmiddag ben ik vrij (de winkel is dan wel open, maar ik ben er zelf niet).

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

De openingstijden voor de Feestdagen:


Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook).

Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)

Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.

Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.


woensdag 10 oktober 2012

Olivier

Maak kennis met Olivier!
Deze schattige olifant werd gehaakt door Hester en ik vind het zo'n grappig ding.Deze olifant werd ontworpen door Kristel Krukkert en ze haakte deze in een uitzending van Koffie Max in februari. Je kunt het gratis patroontje vinden op Amigurumi-hyves.Een ander geweldig leuk olifantje vind je op Kristels website. Dit is Roosje en je kunt het patroon voor 3,95 bestellen bij Amigurumis.nl5 opmerkingen:

 1. wat doet ie t goed op de foto zeg...lijkt wel een foto model hahahahaha....moest vreselijk lachen hier....tis een liefie he

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes! Ga er zeker (even) één maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi

  Ik kan het patroon van olivier niet vinden op de hyves site. Is het nog steeds beschikbaar?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...