Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 17 oktober 2012

Kaartjes ???

O jongens, ik ben echt gebroken!
Alles kraakt en piept, en ik voel me 2 x 45! Vanavond besloten we een stukje van de winkel te veranderen. Chronisch ruimte tekort, plaats te weinig, te veel spullen..... Wie in mijn stulp is geweest, weet precies wat ik bedoel. Niet dat we de illusie hadden dat we nu wel alles kwijt kunnen, maar stapje voor stapje proberen we stukjes te verbeteren. Het eerste stapje werd dus vanavond - de toonbank verwisseld, kastjes verplaatst. Stof (die lappen aan de meter) eruit, meer ruimte voor bolletjes. Het werd wel een echt familie-projectje, want onze kinderen hielpen echt fijn mee.

Foto's heb ik niet hoor, je wilt die chaos van vanavond echt niet zien! :-)

Vandaag kreeg ik ook een mailtje met de vrijkaartjes voor de krea-doe. Wie een kans wil maken op een kaartje kan een mailtje sturen naar jaffari@zeelandnet.nl o.v.v. kreadoe-kaartje (zo kan iedereen reageren, ook facebook-kijkers, en van beide blogs) en je naam. In het weekend verloot ik de kaartjes en de winnaars krijgen van mij bericht.

Zelf ben ik uitgenodigd op 31 oktober op de Kreadoe om de prijs in ontvangst te nemen en om live te bloggen (o, help!) - wordt vervolgd!



5 opmerkingen:

  1. Nou spannend hoor, ben benieuwd hoe dat gaat het live bloggen. Ik ga zelf op zaterdag met mijn zus, dus zal even een mailtje sturen om een gokje te wagen. Enne....stiekum had ik die foto;s wel willen zien hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wil ook dolgraag, is lang geleden dat ik er naar toe ben gewseest, wilde die foto ook wel zien, hihih

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me wel wat!en ehhh kijk je wel uit voor je rug?!?!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat gaaf dat je live mag gaan bloggen op de donderdag. Als ik weet waar je zit kan ik langs komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oef wat ben je druk,,,,wel lief dat je kinderen mee helpen, kan mooi nu ze vakantie hebben. Ik heb je al een mailtje gestuurd. Lijkt me leuk om eens een keer naar die beurs toe te gaan.


    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen