Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 22 oktober 2012

Haken voor beginners

Als je veel haakt, mag je dit logje wel overslaan....
Als je nog niet (zo goed) haken kan, dan heb je hier wel wat aan! Hoe was het ook al weer met haken? Lossen - vasten -stokjes?

Bij Miekk kun je op haar blog complete haaklessen vinden! Een hele serie lesjes met basistechnieken, veel foto's en stap voor stap uitleg. Zoals ook een bloemetje, dat vind je hier (les 6)


(kun je goed gebruiken voor het kussen van vanmorgen)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...