Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 6 oktober 2012

Etalage

Het is wel weer een keer tijd voor een "etalage", want deze weken heb ik zoveel reacties, mails, foto's gehad, en veel werkstukken kwamen "live" naar de winkel :-)

Ik vind het wel geweldig leuk om te zien dat mijn logjes stimuleren om zelf aan de slag te gaan. Soms hetzelfde, vaak met een eigen draai eraan zodat het nog meer een eigen uniek werkstuk wordt. Dáár doe ik het voor!

Maak je op voor een hele lange rij (bij de foto's een link naar het betreffende logje)

Het Pompoentje (zag ik in onze winkel, maar ik weet niet meer wie 'm maakte...)


Afrikaanse Bloem Tas (van Mevr. de Haan)


van Marjolein

En van Marietje van Dale


Varkensslofjes van Nelleke


Gehaakte sjaal (gemaakt van Invicta color) van Judith



Klazien maakte deze sprei uit het boekje Granny Squares Haken



Hester maakte deze zomerkol




En tot slot het klapstuk De Herfst-kol
(echt niet geweten dat deze kol zó veel reacties zou oproepen!!)



En deze roze van Jellina
(Wow, wat een mooie kleuren van allebei!)

Foto

Foto

Misschien heb je me ook een foto gestuurd, maar staat-ie er niet bij. Excuses, soms kan ik de hoeveelheid niet bijhouden. Ik probeer iedereen terug te mailen of vragen te beantwoorden, maar soms slipt er eentje tussendoor....


3 opmerkingen:

  1. обалденные вязалки!я ваш поклоник!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie dingen allemaal! Je hebt altijd zulke leuke ideeën en afbeeldingen op je blog staan, moeilijk om geen inspiratie daarvan te krijgen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je zet een trent Jeanet, dat is het gewoon! Wees er maar trots op!! Je inspireert ons dagelijks met al die leuke ideeën en patronen, en je bent ook nog eens lief, aardig, gul en hartverwarmend! Geen wonder toch, dat we graag naar je winkeltje en blog komen :)! Heel fijne zondag!!

    BeantwoordenVerwijderen