Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 26 september 2012

Filet haken

Vandaag is een nieuw boekje uit, en ik kan het van harte aanbevelen!

Het is net uit en staat vol met leuke ideeën volgens het principe van filethaken (maar dan heel hip!). Het is geschreven door Annemarie Benthem, die kennen jullie wel van Annemarie's haakblog. Vooral het randje op het kussentje (op het boekje op de achtergrond) en de sfeerlichtjes zijn heel erg leuk! Bij ons in de winkel verkrijgbaar - 9,95

1 opmerking:

  1. Hi Jeanet! Oh wat superlief dat je over mijn boekje blogt! Ik zie ineens allemaal bezoekers via jou naar mijn site komen, zo kwam ik er achter. Heel erg lief van je, dankjewel!
    Heel veel groetjes, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...