Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 17 september 2012

Badeendjes

Misschien niet helemaal geschikt voor een plons water, maar snoezig zijn ze zeker wel, deze badeendjes!


Ze zijn gemaakt door Erika, die ze haakte naar het patroon van Betsy, van Wolatelier Dian (waar je het gratis patroon kunt vinden!)8 opmerkingen:

 1. Ach, wat een lievertjes zijn dat zeg!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omg, these little duckies are sooo cute!! Thanks for the link :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bedankt voor deze link! hier kan je zien wat ik er mee gemaakt heb: http://vrolijkbyleen.blogspot.be/2013/08/daar-komt-de-bruid.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...