Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 2 juli 2012

Zomer in Zeeland

Vandaag schijnt het zonnetje heerlijk. Er drijven een paar vriendelijke wolkjes over en vanmiddag ga ik het er van nemen. De winkel is een nog enorme chaos van zaterdag, maar dat kan vanavond of morgen ook nog opgeruimd worden. Hier in het zuiden zijn de schoolvakanties begonnen en alles schiet hier in de vakantie-modus. We gaan zelf ook maar eens genieten van de Zomer in Zeeland (morgen gaat het weer regenen???).

Een mooi ideetje om te maken is dit prachtige kussen van Lucy van Attic 24. Je hebt het vast wel eens ergens gezien, want het patroon is erg populair. Kies je eigen kleuren en maak er iets unieks van!

IMG_2835

Op Lucy's blog vind je een uitgebreide stap-voor-stap beschrijving. In het engels maar met zoveel foto's dat het niet mis kan gaan!




5 opmerkingen:

  1. Die staat al tijden op mijn lijstje. Nu weet ik waar ik alle kleurtjes van de regenboog garens kan halen. Hopelijk deze zomer nog een poging wagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een aanrader dit kussen! Hij is en blijft waanzinnig leuk om te maken. Succes verzekerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die staat inderdaad inmiddels ook al een tijdje op mijn lijstje! Momenteel is dat lijstje zo lang dat ik denk dat ik mijn baan maar moet opgeven om alles op dat lijstje te maken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi om te zien wat een andere kleurcombinatie met het patroon doet! Ik wil hem in ieder geval nog wel een keer gaan maken. Heerlijk, die zelfgemaakte kussens :)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig die kussens. Hier staan wij nog in de stress-stand. Vakantie is hier nog 2 weken ver weg en de laatste loodjes. PFfff. Nou ja nog ff volhouden.
    Een fijne vakantie en inderdaad die winkel komt wel, als de zon schijnt kun je er maar beter even van genieten. ;-)

    groetjes,dinah.

    BeantwoordenVerwijderen