Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 13 juni 2012

Babydeken

Op het verzamelblog Haak maar aan stond gisteren deze schitterende deken! Wat een kleuren-explosie....



Je vind het patroon op het kleurrijke blog van Haken en meer. Prima te maken van katoen (maar dan wordt het dekentje wel vrij zwaar) of van bijv. acryl - en alles wat er tussen zit! En hou je niet van zoveel kleur, dan kan het ook in effen....


4 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige fleurige baby deken.

    Groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om mijn eigen creatie hier terug te zien! Dankjewel! groet Ria!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je maakt dan ook de mooiste dingen, ik vind 'm prachtig :-) Je maakt zoveel mooie dingen, zou je geen blog beginnen - ik weet zeker dat je veel mensen zult inspireren!

      Verwijderen
    2. Ik zit nu al veel te veel achter de laptop! Ben bang dat ik dan nog meer tijd aan dat ding besteed. Bedankt voor je compliment!!

      Verwijderen