Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 21 mei 2012

Oooooooooohh!!

Soms kom ik iets tegen en denk ik alleen maar: Ooooooohhh!!!!

Dat had ik zéker bij deze prachtige sjaal of omslagdoek. Kijk nou eens:


en in andere kleuren:


Ik vond dit patroon op Ravelry, te koop voor 3,90 euro - wél in het engels. Zucht, we zitten hier met een paar miljoen mensen in een klein landje, en als je 2 uur rijdt verstaat niemand je meer. Dus toch handig als je Engels kan.... dochterlief gaat straks tweetalig Atheneum proberen, zou ze naast geschiedenis, biologie, wiskunde en techniek in het Engels ook brei-engels leren? (om na haar opleiding in een handwerkwinkeltje van haar moeder te werken? - nou nee!)

Deze felle versie vind ik ook mooi!! Of juist toon op toon??
 

Hebben jullie dat ook? Dat je wel 400 wil worden om al die leuke dingen te maken? Maar dat je druk bezig bent met werken, administratie, huishouden, behang afweken van een tienerkamer en geen tijd hebt om die leuke dingen te doen.....?

7 opmerkingen:

  1. Tja...we zullen moeten schiften he...we kunnen niet alles maken!Maar ik kom best een eind, al zeg ik het zelf! Alleen niet teveel willen en vooral niet teveel op Ravelry neuzen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de mijne net klaar. Kijk maar op mijn blog( in het engels... Dat wel) het patroon is trouwens echt niet moeilijk. Gewoon proberen en anders help ik je wel met vertalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet perfect wat je bedoelt... heb hetzelfde probleem.... :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die omslagdoeken zijn inderdaad erg mooi, denk dat iedereen wel tijd te kort komt. Meer dan je best kan je niet doen en de rest komt vanzelf wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, ja, dat is heel herkenbaar :) Maar gelukkig is er toch zo nu en dan tijd vrij te maken en dan geniet ik extra!

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kunt natuurlijk ook 'werken, administratie, huishouden, behang afweken van een tienerkamer' op je leuke dingen lijstje zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het zou voor mijn 'to-do-lijstje' beter zijn om te je blog niet meer te volgen. Ik zie veel te veel leuke dingen voorbijkomen waarvan ik den 'wil ik ook'.
    Leuk dat je al die mooie dingen laat zien, nu ga ik nog tijd zoeken om ze te maken.

    BeantwoordenVerwijderen