Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 29 april 2012

Cadeautje

Morgen viert de Koningin haar verjaardag in Veenendaal en Rhenen, en ze zal ongetwijfeld veel cadeautjes krijgen. Of er zo'n mooi cadeautje bij zit als dit?


Op het blog van José Bianca vind je een uitgebreide beschrijving van dit cadeau-doosje, gemaakt van vilt en Catania-katoen. Met behulp van deze link kun je een tekst "uitschrijven" op Aïda-band, handig!!


Het zal voor de Koningin en haar familie ongetwijfeld een feestelijke, maar ook zware dag zijn nu haar zoon in coma ligt. Ik hoop maar dat ze het meeleven van de mensen als een steun in de rug mag ervaren. 

4 opmerkingen:

 1. hello friend.very nice days.kisses from Turkey

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful box!
  Your country has a special meaning! Our Máxima argentina, is your princess!
  Adorable family!
  Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief zeg, dat pakje! Ik dacht er ook al aan, hoe zwaar dat moet zijn om nu feest te vieren terwijl je weet dat je kind er nooit meer bij zal kunnen zijn... ze is ook maar gewoon een moeder.. toch!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...