Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 5 maart 2012

Nog meer muizen...

Nee, ik heb gelukkig geen muizen in huis! Maar ik kwam wel dit leuke muizenpatroontje tegen- ditmaal gebreid! Het engelse patroontje is gratis verkrijgbaar op Ravelry (zorg dat je een account hebt op http://www.ravelry.com/ - kost niks maar levert zoveel op!)



Wat een dropjes! 

De ontwerpster heeft nog veel meer leuke patroontjes op haar naam staan, waaronder dit schattige egeltje.



Dit patroontje en nog veel meer leuke dingen kun je vinden in de Etsy-shop van Rachel Borello Carroll. En de wol? Die haal je natuurlijk bij mij! :-)

5 opmerkingen:

  1. Ohh, wat poepig!!! Oh sorry, maar het floept er zo maar uit :)! Dank voor dit leuke patroon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatjes!

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love your page. Keep blogging my friend x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Need English please. Love this but can't understand. Thanks

    BeantwoordenVerwijderen