Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 29 maart 2012

Borduurtjes voor Pasen

Op zoek naar een paar leuke paas-ideetjes om te borduren, kwam ik vooral veel eitjes tegen zoals deze:


hier vind je het patroon en kleurnummers terug.

Maar dit is ook leuk!
 (438x600, 107Kb)


Het telpatroon vind je op deze site.

En nog veel meer ideetjes vind je op het blog van De Borduurvrouw. Hier staat een leuke verzameling borduurpatronen voor Pasen. Hoi je van borduren, dan moet je dit blog zeker eens bekijken! Deze vind ik erg mooi:





3 opmerkingen:

  1. wat een leuke borduurtjes wat vindt jij toch altijd leuke dingen, gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, die Haasjes zijn leuk! Dank je wel voor de tip :)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. da's een mooi patroon van die rode geborduurde eitjes... zou fantastisch zijn in het blauw, als delfts blauwe tegel...
    jammer dat ik niet in een borduurfase zit...
    greetz

    BeantwoordenVerwijderen