Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 17 februari 2012

Gordijnen versieren

Dit is een origineel ideetje om op een leuke manier je gordijnen of vitrage te versieren.



Hier vind je het patroontje (helemaal beneden). Het is in het engels, maar met een patroontje van een bloemetje kun je zelf ook alle kanten op!



Hier vind je een Nederlandse beschrijving van een gehaakt roosje.

Morgen ben ik er even niet! (Dus ook niet in de winkel). We gaan met z'n zessen naar de Handwerkbeurs in Zwolle. Voor ik hier weg kan moeter nog heel veel gebeuren (heeft iedereen dat???) maar morgen vroeg gaan we de Wereldreis naar Zwolle (minstens 2 x 3 uur treinen) maken. O, ik heb er zin in!



4 opmerkingen:

  1. Wat leuk, die versiering voor de gordijnen. Wie weet voor onze slaapkamer, die is nu bijna klaar ... Heel veel plezier morgen! Ik heb nog geprobeerd om mijn zus mee te krijgen (Zwolle ligt precies tussen ons in) maar zij had niet zo heel veel zin en alleen gaan vond ik niet zo leuk. Wie weet in het najaar naar Rotterdam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zien die bloemetjes er superromantisch uit, leuk! Heel veel plezier in Zwolle en geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is zeker een leuk idee voor een gordijn.

    Groetjes wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk met die bloemetjes!
    Ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt in Zwolle. Gezellig om zo met een groepje op stap te gaan.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen