Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 5 januari 2012

Isar sjaal

Op een engels-talig blog vond ik deze prachtige gehaakte sjaal: http://crochetincolor.blogspot.com/2012/01/another-year-goes-bye-bye.html Onder de naam Isar-scarf kun je het patroon gratis downloaden van Ravelry. Het is dan in het Engels, maar er zit een haakschema bij.
Hier de link naar Ravelry: http://www.ravelry.com/patterns/library/isar-scarf (en klik daar op Free Ravelry download)
Het patroon is zeker niet moeilijk, deze sjaal werd gehaakt op naalden 4. Wat ik er zo bijzonder aan vind is het prachtige garen, met kleurverloop! Dat zou ook mooi gaan met bijv. Invicta Color van Scheepjes.....:

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...